Esztétika, arcfiatalítás

Az esztétikai kezelések árai egyénre szabottak,
előzetes konzultáció szükséges.

Hialuronsavas kezelés / Arc- és ajakfeltöltés
Botox kezelés
Rádiófrekvenciás mikrotűs kezelés (Scarlet)​
PLASMAGE
Belkyra: műtéti beavatkozást nem igénylő zsíroldó készítmény
Fine Thread Contur (bio-felszívódó szálas arckontúrozás)
Aqualyx zsírbontás
Volite - Skin booster kezelés
Lézer kezelések

Arc és ajakfeltöltés hialuronsavval

A hialuronsav egy olyan polysaccharid, melyet kezdetben kakastaréjból vontak ki, napjainkban bakteriális fermentációval állítják elő. A hialuronsav természetes formában megtalálható a bőrben, a szemben és az ízületekben is. Szerepe van a bőr feszesítésében és hidratáltságában is. Az évek előre haladtával a mennyisége fokozatosan csökken. A beadás után vizet köt meg, megduzzad, ezáltal kisimítja a ráncokat, segít megőrizni a bőr puhaságát, rugalmasságát! Az ismételt alkalmazás során a bőr kollagén képződését stimulálja, így miután felszívódik a szövetek közül a feszesítő hatása továbbra is fennáll.

A kezelés célja a ráncok feltöltése, eltüntetése, úgy, hogy természetes, fiatalos, lágy vonásokat kapjunk. Ma már nem annyira a ráncfeltöltést, hanem sokkal inkább az „arcszobrászat” kifejezést használjuk. Nem csak egy – egy ráncot kezelünk, hanem a páciens igényei alapján visszaállíthatjuk az 5- 10 évvel ezelőtti legoptimálisabb és legtermészetesebb arcformát. A legújabb technika az „arcszobrászat” során alkalmazott kanülök, melyekkel az életkor előre haladtával elsorvadt volument pótoljuk az akár 18 hónapig is a szövetek között maradó, sűrűbb állagú hialuronsavval! Ezáltal az arc visszanyeri korábbi teltebb, kerekebb formáját! A töltőanyag típustól, az Ön életmódjától, bőrtípusától és az egyéni anyagcsere folyamatoktól függően 6- 12 hónapig a szövetek között marad.

Felületes, közép mély és mély ráncok esetében, elsősorban az orr és száj között kialakult ráncok, szemöldök közötti ráncok, szájzug, Marionett- ránc, szarkalábak töltésére alkalmazzuk valamint az arc aszimmetriájának korrigálására.

Terhesség, szoptatás, valamint a hatóanyaggal szembeni allergiás reakció esetén. Nem javasolt autoimmun betegség, vérzékenység, akut fertőző betegség esetén sem. Véralvadás gátlót szedőknél fokozott óvatosság ajánlott!

A hatóanyag bejuttatása után közvetlenül már látható a feltöltő hatás. A hialuronsav a következő 2 hétben fokozatosan megköti a vizet, és kitölti a besüppedt ráncokat. A tartóssága az alkalmazott készítménytől, az Ön életmódjától, szervezetétől függően kb.6-12 hónap. Az ismétlések időtartalma leginkább a páciensektől függ. A kiváló esztétikai eredmények miatt, szinte senki nem várja meg, hogy teljesen visszaálljanak az eredeti ráncok.

A hialuronsav kezelés kb. 20-40 percet vesz igénybe. Az érzéstelenítés után egy vékony tű vagy tompa kanül segítségével juttatjuk be a töltőanyagot a ráncok alá. A kezelés minimális kellemetlenséggel jár csak!

A kezelt területet jégzselével javasolt hűteni. A kezelés napján célszerű háton aludni. Néhány napig a szoláriumozás és napozás nem javasolt. 10- 14 napig a kozmetikai kezeléseket és lézerkezeléseket kerülni kell.

Amennyiben a kezelést megfelelően képzett és rutinos szakember végzi, alig kell mellékhatástól tartani. A tűszúrásokat követően enyhe bevérzések, véraláfutás, bőrpír, enyhe duzzanat, mérsékelt fájdalom előfordulhat, azonban ezek néhány óra, nap alatt megszűnnek. Allergiás reakció és granuloma képződés igen ritkán fordul elő, de ezek is speciális terápiával orvosolhatóak.

A hyaluronsavas ajakfeltöltéssel az ajkak vastagsága növelhető, esetleges aszimmetriája korrigálható. Biztonságos eljárás, mely során szövődmények alig fordulnak elő. Az eredménye rendkívül sokáig 12 hónapig látható. A 20 perces beavatkozás teljesen fájdalommentes!

Míg korábban az esztétikai kezelések mostoha gyermekeinek számítottak a fenti régiók, ma már a hialuronsavas töltéseknek köszönhetően többet nem árulkodik az életkorról sem a dekoltázs, sem a kézfej. A kezelés során helyi érzéstelenítés után apró tűszúrásokkal vagy tompa kanüllel juttatjuk be a speciálisan ezekre a régiókra kifejlesztett hialuronsav készítményeket. 1- 3 alkalommal javasolt ismételni a kezeléseket, melynek a hatékonyság kb.1-2 évig látható.

IMG_4616
IMG_4616
IMG_4617
IMG_4617
IMG_4613
IMG_4613
IMG_4610
IMG_4610
IMG_4576
IMG_4576
previous arrow
next arrow

Ránctalanítás botox kezeléssel

Ma divat üdének és fiatalnak látszani, letagadni 5-10 évet. A fiatalos, ápolt külső, a páciensek komfortérzetén kívül hozzájárul mind az emberi kapcsolatokban, mind a munkakapcsolatokban való sikerekhez.Az örök fiatalság titkát, az öregedés megállításának lehetőségét évszázadok óta kutatják.Az öregedés egy természetes folyamat, mindenkinél van, kérdés, hogy mikor válik szembetűnővé. A bőr rugalmassága az évek múltával egyre csökken, a ráncok kialakulása elkerülhetetlen. Ez az öregedés természetes velejárója. A genetikai hajlam mellett a szervezetben zajló belső folyamatok és a környezeti behatások, így a napfény, a dohányzás szerepet játszik a ráncok kialakulásában.

Napjainkban az esztétikai beavatkozások tárháza igén széles, de az elmúlt években egyértelmű tendencia, hogy sokkal inkább a nem műtétes (nem invazív) technikák kerültek előtérbe. A kezelések rövid időt vesznek igénybe, úgy nevezett „lunch time” kezelések, mely során a páciensek nem esnek ki a munkából, és sem a kollegák, sem a családtagok nem veszik észre, hogy előtte pár órával esztétikai kezelésen voltak.

A bőr fiatalításának (rejuvenációnak) a leggyakoribb metodikája a botox kezelés, és a hialuronsavas ráncfeltöltés,valamint a lézeres kezelések, illetve ezek kombinációja.

A Botox az átmeneti fiatalodás ígérete. Az Egyesült Államokban a 2012-es évben több mint 4 millióan fiatalodnak meg botox kezeléssel. A botox egy olyan fehérje, melyet a Clostridium botulinum baktérium termel. 1949-ben fedezték fel, hogy blokkolja az izmok működését. 2002 óta engedélyezett az esztétikai kezelések alkalmazásában. Azonban, több mint 20 éve használják az orvostudomány különböző területein (neurológiában és szemészetben), így a hosszú évek tapasztalata alapján, egy megbízható, biztonságos és látványosan hatékony készítményt ajánlunk. Sajnálatos módon számos illegálisan alkalmazott botox készítmény van az esztétikai piacon. Ezek hatékonysága és biztonságossága megkérdőjelezhető! A Vistabel az egyetlen, legális botulinum toxin, amit esztétikai kezelésre lehet használni.

A hatóanyag a beadást követően az ideg – izom találkozásához kötődik, majd meggátolja az ingerület izomra való terjedését, ezáltal megakadályozza a mozgását! A hatása átmeneti, később az izom mozgása fokozatosan tér vissza. A készítmény csak a kezelt izmok aktivitását csökkenti, tehát a természetes mimikához szükséges izmok működése megmarad! A kezelés célja a fiatalosabb, kipihentebb, nyugodt, természetes megjelenés. Az alkalmazás után eltűnik a mérges, szomorú tekintet és már egy kezelés is 5-10 évvel fiatalosabb külsőt eredményez.

Botoxal azonnali, kitűnő hatás érhető el. A beavatkozás viszonylag egyszerű, gyors, minimális kellemetlenséggel jár. Egy vékony tű segítségével a kívánt mennyiségű anyagot az izomba adjuk. A beadást követő 2-7 napon belül látható a hatás, mely 3-6 hónapig áll fenn, majd ismételhető. A hatékonyság időtartama az ismétlések számával arányosan növekedhet!

A leggyakrabban kezelt területek a szemöldökök közötti függőleges ránc, a homlok vízszintes ráncai, valamint a szemkörnyék „szarkaláb” ráncai.

Minden 18-65 év közötti férfi és női páciensnek, akik számára fontos a fiatalos, ápolt megjelenés.

Nem javasolt a kezelés 18 év alatt és 65 év felett, terhességben, szoptatás alatt, speciális ideg – izom betegségben és akut lázas állapotban, néhány gyógyszer szedése alatt (aminoglycosid,kinin,tetracyclin, penicillamin), valamint a hatóanyagra kialakuló allergia esetében.

A gyakorlott szakember megfelelő technikájával elvégzett beavatkozás után nagyon ritkán jelentkeznek mellékhatások, és ezek is mind átmenetiek! Leggyakrabban enyhe bőrpír, duzzanat, bevérzés és mérsékelt fájdalmat észlelhetnek. Ritkábban fejfájás, szemszárazság, aszimmetria ill. a szemhéjak rövid ideig tartó megereszkedése jelentkezhet. A mellékhatások mindegyike csak átmeneti, rövid idő alatt spontán megszűnik.

A botox kezelés napján lehetőleg ne hajoljanak előre, javasolt háton aludni, tilos a kezelt területet dörzsölni, masszírozni. A kezelést követő 2-3 napban nem javasolt kozmetikai kezelés, izzadás, aerob edzés és szaunázás, szoláriumozás. A későbbiek során a páciensek visszatérhetnek minden korábban megszokott tevékenységükhöz.

Izzadásgátlás botox-al

A túlzott verejtékezés (hyperhidrosis) érintheti az egész testfelszínt, de leggyakrabban a hónaljak, tenyerek és talpak területén jelentkezik. A kiváltó oka lehet endokrinológiai betegség, elhízás, alkohol-, nikotinfüggőség, hormonális eltérések, akut lázas állapot, azonban igen gyakran jelentkezik szorongó, izgulós habitusú egyéneken is. A stressz, félelmek, vizsga drukk, hangulatingadozások a legváratlanabb helyzetekben provokálják a tüneteket.
A botox kezelés alkalmas a fokozott izzadás megszüntetésére 9- 12 hónapig. A kezelések ismétlésével a hatékonyság és az izzadásmentes időszak időtartama fokozódik.
Számos esetben 1-2 kezelés után teljesen megszűnik a zavaró izzadás, a korábbi, természetes állapot stabilizálódik.

Rádiófrekvenciás mikrotűs kezelés (Scarlet)

Ez a hatékony, frakcionált, mikrotűs, rádiófrekvenciás fiatalító eljárás a bőrt közvetlenül melegíti a bőrbe szúrt apró tűkön át, minimalizálja a bőr felszínének sérülését, A Scarlet egy hatékony, fiatalító, frakcionált rádiofrekvenicás kezelés, mely során 25 mikrotű finoman, pontosan hatol be a bőrbe. A kezelés során a bőr felszíne érintettlen marad, a hőhatás egészen mélyre hat, az irhában lévő kollagén és elasztikus rostok száma növekszik. A Scarlet a bőr természeset reakióját használja fel, nem juttat idegen anyagot a bőrbe, a változást belülről, alulról éri el, mellkékhatások nélkül, minimális gyógyulási idővel.

Mindenkinek, aki kicsit fiatalosabbá akarja varázsolni az arcbőrét, illetve azoknak, akik tónusosabbá szeretnék változtatni a testüket. A kezelés minden életkorban, minden bőrtípusban alkalmazható évszaktól függetelenül. Különlegessége hogy ez az egyedüli technológia, mely alkalmazható az alsó és felső szemhéjra is, így bizonyos esetekben elkerülhető a szemhéj plasztika. A szemkörnyék mellett ajánlott a homlok ráncokra, nasolabiális redőre és Marionett ráncokra, a nyak, dekoltázs és kézfej területére, valamint látványosan javítja a pattanások után megmaradt besüppedt hegeket is.

A kezelendő terület fertőzöttsége, gyulladása, lázas betegség, akut herpes fertőzés, terhesség esetén nem javasolt.

Ez az egyetlen technológia, mely a kollagén szintézisét két külön mechanizmussal serkenti, és ennek köszönhetően drasztikusan és hosszan tartó eredményekkel javítja a bőr állapotát. A kezelést követő 3-4. héten a megereszkedett bőr feszesebbé válik, a ráncok elsimulnak, a pórusok szűkebbek lesznek, a bőr ragyogóbb, feszesebb, fiatalosabb lesz. A kezelést azok is bátran vállalhatják, akik aggódnak a fájdalomtól, mert az alkalmazott érzéstelenítő krémmel, még csak annyi kellemetlenséget sem éreznek, mint egy kozmetikai kezelés során.

Gyakorlatilag nincs.

A kezelés során tapasztalható bőrpír egy órán belül elmúlik.

Próbálja ki a világújdonságot: PLASMAGE a műtét nélküli szemhéj plasztika!

Zavarja a megereszkedett szemhéja?

Szeretné eltüntetni a szemkörnyéki és a cigaretta ráncokat?

Tű, fájdalom és műtét nélkül szünteti meg a szemhéjak megereszkedéseit,  minimális gyógyulási idővel.

Az idei év sláger készüléke, egy olyan nem invazív, műtéti beavatkozás nélküli technika, mely során a készülék és a bőrfelszín között keletkező gáz-ionizáció által generált plazma hatására a felületi szövetek szublimálódnak, így megszünnek a szövetfeleslegek, a megereszkedett bőrterületek. A kezelés során kisímul a bőrfelszín, megszünnek a ráncok, feszesebb, fiatalosabb lesz a kezelt terület. Jelenleg az egyetlen kezelési technika mellyel biztonságosan és hatékonyan lehet műtét nélkül a szemhéjat kezelni.

 • Felső- és alsószemhéj megereszkedései
 • Felső ajak feletti “cigaretta ráncok”
 • Szemkörnyéki “mosoly ráncok”
 • Szemkörnyéki xanthelasmak
 • Epidermális (felszínes) pigmentfoltok
 • Jóindulatú bőrkinövések
 • Acne hegek, keloidok
 • Striák
 • Teljes arcfiatalítás
 • Nem műtéti beavatkozás
 • Nem jár vérzéssel
 • Nincs tű, nincs anesthesia
 • Nem jár heggel
 • Gyors felépülési idő
 • Fájdalmatlan
 • Költséghatékonyabb mint a műtét

  Milyen előkezelés szükséges?

A kezelés előtt lokális érzéstelenítő krémet kell alkalmazni 30-40 percig. Ezt követően a beavatkozás fájdalmatlan, legfeljebb apró kellemetlenséggel, minimális égő, bizsergő érzéssel járhat.

A kezelés után közvetlenül jegelés, hűtés javasolt. 2-3 napig antibiotikum tartalmú krémet javaslunk, majd az apró pörköket szárazon kell tartani, hintőpor használatával. A kezelés után 3- 4 hónapig javasolt a kezelt felületeket fényvédőkrémmel védeni.

A kezelés után azonnal látható a bőr összehúzódása. A kezelést követő 1-3 napban néhány páciensnél a kezelt területen duzzanat és ödéma alakulhat ki, ami néhány napon belül megszűnik. A keletkezett apró, barnás kis pörkök fokozatosan száradnak le, majd 7-10 nap alatt nyom nélkül gyógyulnak. A pörkök alatt friss, rózsaszínes bőr képződik. E miatt különösen fontos a fényvédelem!
A kezelt területek hypoallergén lemosó, tisztító folyadékkal kell kezelni, majd vazelinnal vagy sebhintőporral ápolni a teljes gyógyulásig. A pörköket lekaparni tilos!
Napozás és szoláriumozás 3 hónapig nem javasolt!

Általában egy kezelés elegendő, de a páciens igényei és a kapott eredmény függvényében 6-8 hét múlva a kezelés megismételhető, ez azonban már csak korrekciós kezelés szokott lenni.

Belkyra: műtéti beavatkozást nem igénylő zsíroldó készítmény

A nyak, áll alatti zsírréteg, a toka az egyik legzavaróbb esztétikai probléma. A kialakulásában az életkori sajátosságok, a túlsúly és az alkati tényezők egyaránt szerepet játszanak. Gyakran már a 20 – 30 – as évek környékén elkezdődik a zsírszövet vastagodása és a toka megereszkedése. A korai megereszkedésnek a genetikai tényezők mellett a modern technika is oka lehet. A “tech-neck” ma már ismert fogalom a sokat telefonálgató, facebookozó, internetező lakosság között.

Eddig a toka megszüntetésére jobbára csak a különféle praktikák, a diétás próbálkozások vagy a radikális műtéti beavatkozások álltak rendelkezésre. Az idei évtől hazánkban is már engedélyezett az egyedülálló Belkyra injekciós készítmény.

A Belkyra az Allergan cég szabadalma, az egyetlen FDA engedéllyel rendelkező zsíroldó injekció.

A készítmény egy természtes epesav – deoxikolsav, mely a zsírszövetbe fecskendezve elbontja a felesleges zsírt. Ez a zsírbontás nem hirtelen, hanem fokozatosan történik, a feloldott zsír a nyirokrendszeren keresztül ürül ki. A beadás helyén a szövetekben egy steril gyulladás is képződik, valamint a fokozatos zsíroldó hatása miatt a megereszkedett bőrréteg vissza tud tapadni, kifeszesedik a bőr, így tartós, természetes eredményt ad. A kezelt terület a későbbiekben nem képes több zsírt tárolni vagy megkötni.

Férfiaknak és nőknek egyaránt, akit zavar a megereszkedett vagy megvastagodott áll alatti toka zsírszövet. Az injekció beadása előtt a kezelő orvos megvizsgálja az érintett területet, hogy elegendő zsírszövet tapintható-e.

18 év alatti korban, terhesség és szoptatás alatt, valamint vesebetegeknek nem adható. Akinél a lazaság és petyhüdtség dominál és nincs elegendő zsír vastagság, ott sem alkalmazható.

A kezelendő területre egy speciális jelölő matricát helyeznek fel, mely pontosan megmutatja a szúrási pontok helyét és számát. A kezelés előtt helyi érzéstelenítő krémet helyezünk fel 25-30 percig, majd az injekciók előtt a területet jegeljük, hogy minimalizáljuk a kellemetlen érzetet.

A felhasználandó anyag mennyisége és a szúrások száma a kezelendő terület nagyságától és vastagságától függ.

A kezelést általában 1-2 alkalommal meg kell ismételni. A kezelések között 6-8 hetet érdemes várni.

Az injekció beadása az érzékenyebbeknél pár percig enyhe csípő, égő érzéssel járhat, melyet a jegelés gyorsan megszüntet. A szúrási pontok helyén apró bevérzések előfordulhatnak, amik 4-5 nap alatt felszívódnak. A kezelés után röviddel mérsékelt fokú duzzanat, ödéma alakul ki, mely másnapra még kissé fokozódhat és általában 2-3 napig fennáll. A duzzanat kialakulása egy fontos és elkerülhetetlen következménye a kezelésnek. Minél kifejezettebb az ödéma annál hatékonyabb lesz a kezelés.

Fine Thread Contur (bio-felszívódó szálas arckontúrozás)

Az öregedés egy természetes folyamat, mindenkinél van, kérdés, hogy mikor válik szembetűnővé. A bőr rugalmassága az évek múltával egyre csökken, a ráncok kialakulása elkerülhetetlen. Ez az öregedés természetes velejárója. Ezt a folyamatot leállítani nem tudjuk, de ma már számtalan esztétikai beavatkozás létezik, mellyel üdébb, vonzóbb és nem utolsó sorban fiatalosabb külsőt kapnak a páciensek.

Az esztétika piaca az elmúlt pár évben egyre inkább a minimálisan invazív technikák irányába fordult.
Ma divat üdének és fiatalnak látszani, letagadni 5-10 évet. Az ápolt, fiatalos, szép külső jelentős befolyásolja az egyének énképét és társadalmi kapcsolatait.Bőrünk öregedése, már a 30-as éveinkben elkezdődik, ezért célszerű az életkornak megfelelő kezeléseket időben alkalmazni!

Egy nem invazív, ebédidőben elvégezhető, fájdalmatlan esztétikai beavatkozás, mely során vékony, rövid, biológiailag felszívódó antimikrobiális szálakat alkalmaznak az arc, nyak, toka és a test egyéb részein. A tűk és a bioszálak mikrosérüléseket okoznak a bőrben, ennek hatására fokozódik a saját sejtek, a kollagén és elasztikus rostok termelődése, melynek hatására a bőr megfiatalodik, anti-aging hatás érvényesül, valamint csökken a természetes öregedési folyamat is.

Csak orvos, aki megfelelő képzéssel és erről oklevéllel is rendelkezik!

A kezelés revitalizáló, bőrmegújító és egyben kontúrozó eljárás, így 3 az 1-ben komplex hatás érvényesül egy kezelés során.

Azon hölgyek és urak számára, akiknek még nincs szükségük, vagy még nem szeretnének teljes sebészi face lifting műtétet. 25- 30 éves kortól bárkinek, akik a homlokukon lévő ráncoktól, az arc középső és alsó részén, valamint az áll és a toka területén megereszkedett, laza szövetektől szeretnének megszabadulni. Ideális arclifting -re, nyak, arc középső, alsórészének fiatalítására, szemöldök emelésre, de más testrészek lógó bőrét is karcsúbbá feszesebbé teszi.

100% bioanyag alkalmazása. A kezelés gyors, egyszerű, nincs vágás, műtét, így maradandó hegekkel sem jár. Sebészi beavatkozás nélküli lifting eredmény. A korábbi technikákkal szembe itt nem szakadhat el a szál, és nem lehet túlfeszíteni sem! A kezelés ebédidőben is elvégezhető, nincs gyógyulási idő, így a munkából sem esnek ki a páciensek.

A kezelés után közvetlenül látható hatás még nem a végeredmény! A befűzött szálak 5 hét után bontódnak le, a kollagén rostok 7-8 hét alatt alakulnak ki, így a végleges eredmény 2 hónap után látható. A hatását ezt követően is folyamatosan fejti ki, 1,5-2 év múlva ismételhető

A kezelés 40-50 percig tart, helyi érzéstelenítő krémmel fájdalommentes beavatkozás, 3 hónap múlva kontroll vizsgálat javasolt, akkor szükség esetén még újabb szálak befűzésével lehet fokozni a hatékonyságot. Az eredmények fokozásához ismételhető 3. és 4. alkalommal is.

Az eljárás nagyon biztonságos, a komplikációk ritkák. Átmeneti duzzanat 3-5 napig tartó kisebb bevérzések előfordulhatnak. A páciens húzó hatást tapasztalhat, illetve érezheti a szálakat is, de ez az érzet idővel elmúlik.

Minden más esztétikai kezeléssel együtt lehet alkalmazni, így lézer, PRP, peelingek, hialuronsav feltöltés, izomrelaxáló kezelés.

Egyénenként változó, a beavatkozás komplexitásától és a felhasznált szálak mennyiségétől függ!

Fiatalodjon műtét nélkül, úgy ahogy a sztárok!

 • Miklósa Erika
 • Pataki Zita
 • Polyák Lilla
 • Judy

Aqualyx zsírbontás

Aqualyx zsírolvasztás a legújabb szépség őrület!
Hatékony kezelés a makacs zsírpárnák ellen!

Egy természetes alapanyagú, növényi polimereket tartalmazó mikrozselés oldat, mely a beadás helyén lebontja a zsírsejtek falát. A kiszabaduló zsírsavakat a nyirokrendszer és a vénás rendszer a májba juttatja, ahonnan természetes úton kiürül a szervezetből.

A kezelés azoknak javasolt, akik a kritikus régiókból a sportolás és diétázás ellenére sem tudnak a makacs zsírpárnáktól megszabadulni, ott, ahol eddig csak a zsírleszívás segített.

Elsősorban a comb külső felszíne, fenék, has, derék, csípő, felkar, toka területe.

Az Aqualyx egy nagyon kíméletes, hatékony, minimális gyógyulási idővel járó beavatkozás. A kezelés elején 1-1 pontba beadott érzéstelenítő injectio jár némi kellemetlenséggel, majd az oldat beadása során enyhe nyomó- , feszítő érzést éreznek a páciensek. Néhány órán keresztül mérsékelt fájdalom lehet, ami másnaptól már csak nyomásérzékenységben nyilvánul meg. A kezelés kb fél órát vesz igénybe.

Enyhe nyomásérzékenység, fájdalom, duzzanat, bevérzés lehetséges, de ezek néhány nap alatt megszűnnek.

Terhesség és szoptatás alatt, véralvadásgátló terápia alatt, autommun betegség fenállása esetén.

Már az első kezelést követően is észlelik a javulást, de a végső eredmény eléréséhez 2-3 alkalommal javasolt az ismétlés. A kezeléseket 3-4 hetente kell ismételni. Természetesen, ha nagyobb mennyiségű zsírszövet van akkor ennél több alkalom is szükséges lehet. 4-5 napig kerülni kell az erős testedzést, erős masszázs kezelést, illetve radiofrekveciós kezelést az érintett régióban. 2 napig nem javasolt a napozás, szoláriumozás, valamint a kozmetikai beavatkozások, amennyiben a toka területét kezelték. Célszerű a kezelés utáni hetekben sok folyadékot fogyasztani. Amennyiben van rá lehetőség,akkor kavitációs UH kezelés lehetséges az 1. és a 3. héten. Javítja a kezelés hatékonyságát a kompressziós ruházat használata.

Az Aqualyx zsíroldó kezelés nem helyettesíti a sportolást, a diétát és a kezelés után a mérleg sem fog látványosan kevesebbet mutatni!

VOLITE: Professzionális feszesítés, hidratálás

Zavarja, hogy látszódik a nyakán, dekoltázsán az életkora és az alvás nyoma?

Próbálja ki a legmodernebb készítményeket, hogy újra sima, feszes, fiatalos legyen a nyaka, dekoltázsa és kézfeje!
Az életkorral járó öregedési folyamatok kezelésében eddig döntően az arcra fókuszálódtak az esztétikai kezelések. Hiába van tökéletesre simítva a páciens arcbőre, a nyaka, dekoltázsa, felkarja és a kézfeje árulkodik az életkoráról. Így nem véletlen, hogy az elmúlt 2 évben az esztétikai kezelések ezekre a régiókra fókuszálódtak.
Az öregedési folyamatokban az életkorral járó belső, genetikai változások mellett a külső, környezeti faktoroknak, így különösen a napfény ártalomnak van jelentős szerepe a nyak, dekoltázs és kézfej esetében is.
E mellett a bőr rugalmasságának csökkenése következtében az alvási szokások is nyomot hagynak a dekoltázson és nyakon, különösen igaz ez a nagyobb emlővel, az emlő implantátummal bíró hölgyeknél, valamint a hason vagy az oldalt alvóknál.

A 2017-es év újdonsága az Allergan cég új hialuronsav terméke a Volite, mely speciálisan ezen régiók feszesítésére, hidratálására lett kifejlesztve.

A Volite egy injektálható nem állati eredetű, szintetikusan előállított, biztonságos, keresztkötött hialuronsav gél.

A készítmény NEM mezoterápiás anyag!

A Volite 3 ponton fejti ki hatását, részben hidratálja a bőrt a vízmegkötő képességével, megvastagítja a bőr felszínét, valamint javítja a bőr minőségét a kollagén termelés fokozásán keresztül. Hatékonysága egy kezelés után is akár 6-12 hónapig tarthat.

Elsősorban a comb külső felszíne, fenék, has, derék, csípő, felkar, toka területe.

Bármely életkorban, férfiaknak és nőknek egyaránt javasolt, aki szeretné, hogy bőre feszesebb, fiatalosabb, hidratáltabb legyen. Elsősorban az arcbőr, nyak, dekoltázs és kézfej területén, valamint besüppedő acnés hegek kiemelésére alkalmazzuk.

A kezelés minimális kellemetlenséggel, és szinte semmi fájdalommal nem jár, de igény szerint helyi érzéstelenítő krém alkalmazható. A kezelendő terület fertőtlenítése után nagyon vékony kis tűvel, szinte alig érezhető a készítmény beadása.

A kezelés után közvetlenül a bőr jelzetten vörösebb lehet, apró kis dudorok rövid ideig láthatóak lehetnek. A tűszúrások helyén kis bevérzések előfordulhatnak.

A készítmény beadása után a kezelt területet nem szabad nyomkodni, maszírozni. A kezelés után 7-10 napig intenzív napozás és szoláriumozás nem javasolt. Kozmetikai maszírozás és ultrahang kezelés 3-4 hétig nem javasolt. A nyári időszakban fényvédelem célszerű.

Lézer kezelések

Különféle lézer készülékekkel biztonságosan és hatékonyan lehet kezelni a rosaceát, értágulatokat, seprűvénákat, éranyajegyeket, napfény okozta pigmentfoltokat, májfoltokat, és az életkor előrehaladtával megjelenő barna foltokat.A legmodernebb készülékeket használjuk anti-aging kezelésekre, így ránctalanításra, hámlasztásra, a teljes bőrszerkezet megújítására, bőrfeszesítésre, színieltérések megszüntetésére. Frakcionált széndioxid lézerrel az acnés hegek néhány kezelés után látványosan halványodnak, a finom ráncok eltűnnek, a bőr feszesebbé, símábbá válik. A széndioxid (Co2) lézerrel a bőrből kiemelkedő elváltozások eltávolíthatóak. (szemölcsök, fibromák, időskori keratosisok)

– tartós szőrtelenítés a test bármely régiójában
– pigmentfoltok, májfoltok
– időskori keratosisok, barna foltok az arcon, kézfejen
– rosacea, értágulatok, éranyajegyek, tűzfolt, seprűvénák
– heg kezelések ( acnés, besüppedő hegek, keloidok)
– stria kezelés
– bőrfeszesítés
– ránctalanítás, rejuvenálás
– arc, nyak, dekoltázs, kézfej fiatalítás
– alakformálás, zsíroldás

A lézerkezelések mérsékelt fájdalommal járnak, azonban az alkalmazott érzéstelenítő krémek után csak minimális
kellemetlenséget lehet érezni a kezelés alatt és után.

A legtöbb kezelés után rövid ideig bőrpír és enyhe égőérzés
tapasztalható, mely gyorsan megszűnik, így a páciensek munkáját, mindennapjait nem befolyosálja. Azonban a széndioxid és frakcionált széndioxid lézerek után 1-2 hét is lehet a gyógyulási idő.

Mivel a kezelések után napfény hatására másodlagos
pigmentációk kialakulhatnak, így hazánkban a lézer
kezeléseket döntően ősszel és télen végezzük. A kezelések
előtt és után 4 hétig nem javasolt a napozás és a szolárium.