Lehet így is arcot és szájat feltölteni!

Régebben, ha a bőröregedés lassításáról volt szó csupán az otthoni krémekben és a kozmetikusban bízhattunk. Mára elérhető közelségbe kerültek az esztétikai és plasztikai beavatkozások, ezzel együtt a fiatal megjelenés évtizedekkel tovább megőrizhetővé vált. Ám a médiában –a social médiában meg pláne – számos eltúlzott, elszúrt, természetellenes megoldással szembesülhetünk. A kacsaszájak, cipóarcok és túl magasra töltött orcák mellett sokszor azt is láthatjuk, hogy a hialuronsavas feltöltések és egyéb esztétikai beavatkozások alanya egyre kevésbé emlékeztet önmagára, viszont egyre jobban hasonlít társaira – megszületett az egyenlányok illetve egyenlánynak kinézni akaró középkorú nők kasztja. Ez aztán a kifinomultabb érzékeléssel bírókat végképp eltántoríthatja azoktól a módszerektől, amelyek eredetileg épp azért születtek, hogy leheletnyi változtatásokkal finomhangolják fiatalosabbra az arcot. Mert valljuk be, ma már lassabban öregszünk, mint ahogy a biológiai óránk ketyeg: 40 az új 30, sőt egyre több a bámulatosan energikus 50-es és 60-as nő, aki fiatalos lendülettel éli a mindennapjait és megérdemli, hogy a külső megjelenése azt tükrözze, amilyennek érzi magát.

Mielőtt sajtósként részt vehettem volna egy arcfeltöltésen és közvetlen-közelről láthattam dolgozni Dr. Altmayer Anitát a Juvéderm legkorszerűbb töltőanyagaival, én sem éreztem késztetést egy hialuronsavas arctöltésre benevezni, bár a korom – pontosabban a bőröm állapota – már indokolta volna. Ott és akkor viszont visszavonhatatlanul rajongó lettem, olyan szép és finom átalakulást, háromnegyed óra alatt 10 évnyi megfiatalodást láthattam a saját szememmel! Rajongója lettem az aranykezű és finom ízlésű Altmayer doktornőnek és rajongója a hihetetlenül profi Juvéderm töltőanyagoknak, melyek ötféle sűrűségben a legprecízebb arcszobrászati megoldásokat teszik lehetővé. Nem sokkal később abban a szerencsében volt részem, hogy a doktornő kezei közt fiatalodhattam egy orvosoknak szóló oktatáson, mint a modellje (erről ITT olvashatjátok a beszámolómat). Másfél évvel a töltésem után még mindig tartott a hatása, de úgy gondoltam, hogy egy kis frissítés rámférne.

Másrészt jó ideje zavart, hogy a szám „összeesett”, nem volt olyan sima és telt, mint régen, így már a rúzs sem mutatott jól rajta. Nem, semmiképp nem szerettem volna nagyobb vagy vastagabb szájat, csupán olyat, amilyet a természet adott nekem, mielőtt visszavette volna:-). A home office-nak hála ahogy doktornő talált egy időpontot, utaztam is Szegedre, a szép Fő fasori magánrendelőbe, ahol a doktornő a tőle megszokott kedvességgel fogadott.

Olyan érzésem lett, mintha már jártam volna ebben a barátságos szépségműhelyben. Az arcfeltöltés ezúttal is gyorsan és fájdalommentesen zajlott. Meg is jegyeztem, hogy „a doktornő úgy szúr, ahogy más simogat!”:-).

Már tudtam, hogy az apró kanülök bevezetése csupán minimális kellemetlenséggel jár és azt is, hogy a tűszúrásokból a helyi érzéstelenítésnek és a töltőanyag fájdalomcsillapító tartalmának köszönhetően semmit nem fogok érezni, de a szám miatt izgultam egy kicsit.

Utólag már tudom: nem kellett volna. Minden gyorsan és pontosan történt és mutatom is a végeredményt:

Nézzétek mennyivel „3D”-sebb lett az arcom! Az orcák kiemelkedtek, az orr-ajak barázda elsimult és felhívnám a figyelmet a karikatöltésre, ami a szem alatti árkokat csökkenti és jelentősen halványítja a sötét karikákat!

A szám pedig! Pontosan olyan lett, amilyet szerettem volna: épp olyan, mint fiatalkoromban. Íme a bizonyték arra, hogy a szájfeltöltés nem jelent egyet a kacsaszájjal/virsliajkakkal:

Száz szónak is egy a vége: a hialuronsavas feltöltés, ha jó kezek végzik jó anyaggal, az egyik legjobb harcmodor az öregedéssel szemben! Ha szeretnétek többet megtudni Altmayer Anita doktornőről (aki egyébként Szeged mellett Budapesten is rendel) és még több munkájában gyönyörködni, kattintsatok a weboldalára ITT !

Forrás: Rúzs és Más