Zavarja, hogy látszódik a nyakán, dekoltázsán az életkora és az alvás nyoma?

Próbálja ki a legmodernebb készítményeket, hogy újra sima, feszes, fiatalos legyen a nyaka, dekoltázsa és kézfeje!


Az életkorral járó öregedési folyamatok kezelésében eddig döntően az arcra fókuszálódtak az esztétikai kezelések. Hiába van tökéletesre simítva a páciens arcbőre, a nyaka, dekoltázsa, felkarja és a kézfeje árulkodik az életkoráról. Így nem véletlen, hogy az elmúlt 2 évben az esztétikai kezelések ezekre a régiókra fókuszálódtak.

Az öregedési folyamatokban az életkorral járó belső, genetikai változások mellett a külső, környezeti faktoroknak, így különösen a napfény ártalomnak van jelentős szerepe a nyak, dekoltázs és kézfej esetében is.

E mellett a bőr rugalmasságának csökkenése következtében az alvási szokások is nyomot hagynak a dekoltázson és nyakon, különösen igaz ez a nagyobb emlővel, az emlő implantátummal bíró hölgyeknél, valamint a hason vagy az oldalt alvóknál.


A 2017-es év újdonsága az Allergan cég új hialuronsav terméke a Volite, mely speciálisan ezen régiók feszesítésére, hidratálására lett kifejlesztve.

Milyen készítmény a Volite?

A Volite egy injektálható nem állati eredetű, szintetikusan előállított, biztonságos, keresztkötött hialuronsav gél.

A készítmény NEM mezoterápiás anyag!

Hogyan fejti ki hatását?

A Volite 3 ponton fejti ki hatását, részben hidratálja a bőrt a vízmegkötő képességével, megvastagítja a bőr felszínét, valamint javítja a bőr minőségét a kollagén termelés fokozásán keresztül. Hatékonysága egy kezelés után is akár 6-12 hónapig tarthat.

Kinek ajánlott?

Bármely életkorban, férfiaknak és nőknek egyaránt javasolt, aki szeretné, hogy bőre feszesebb, fiatalosabb, hidratáltabb legyen. Elsősorban az arcbőr, nyak, dekoltázs és kézfej területén, valamint besüppedő acnés hegek kiemelésére alkalmazzuk.

Hogy történik a kezelés?

A kezelés minimális kellemetlenséggel, és szinte semmi fájdalommal nem jár, de igény szerint helyi érzéstelenítő krém alkalmazható. A kezelendő terület fertőtlenítése után nagyon vékony kis tűvel, szinte alig érezhető a készítmény beadása.

Milyen mellékhatások várhatóak?

A kezelés után közvetlenül a bőr jelzetten vörösebb lehet, apró kis dudorok rövid ideig láthatóak lehetnek. A tűszúrások helyén kis bevérzések előfordulhatnak.

Szükséges-e speciális utókezelés?

A készítmény beadása után a kezelt területet nem szabad nyomkodni, maszírozni. A kezelés után 7-10 napig intenzív napozás és szoláriumozás nem javasolt. Kozmetikai maszírozás és ultrahang kezelés 3-4 hétig nem javasolt. A nyári időszakban fényvédelem célszerű.