PLASMAGE
2017-08-14
Őszintén a szépítészeti beavatkozásokról.
2019-06-01

Rádiófrekvenciás mikrotűs kezelés (Scarlet)

Ez a hatékony, frakcionált, mikrotűs, rádiófrekvenciás fiatalító eljárás a bőrt közvetlenül melegíti a bőrbe szúrt apró tűkön át, minimalizálja a bőr felszínének sérülését, A Scarlet egy hatékony, fiatalító, frakcionált rádiofrekvenicás kezelés, mely során 25 mikrotű finoman, pontosan hatol be a bőrbe. A kezelés során a bőr felszíne érintettlen marad, a hőhatás egészen mélyre hat, az irhában lévő kollagén és elasztikus rostok száma növekszik. A Scarlet a bőr természeset reakióját használja fel, nem juttat idegen anyagot a bőrbe, a változást belülről, alulról éri el, mellkékhatások nélkül, minimális gyógyulási idővel.

Kinek ajánlott?

Mindenkinek, aki kicsit fiatalosabbá akarja varázsolni az arcbőrét, illetve azoknak, akik tónusosabbá szeretnék változtatni a testüket. A kezelés minden életkorban, minden bőrtípusban alkalmazható évszaktól függetelenül. Különlegessége hogy ez az egyedüli technológia, mely alkalmazható az alsó és felső szemhéjra is, így bizonyos esetekben elkerülhető a szemhéj plasztika. A szemkörnyék mellett ajánlott a homlok ráncokra, nasolabiális redőre és Marionett ráncokra, a nyak, dekoltázs és kézfej területére, valamint látványosan javítja a pattanások után megmaradt besüppedt hegeket is.

Mikor nem alkalmazható?

A kezelendő terület fertőzöttsége, gyulladása, lázas betegség, akut herpes fertőzés, terhesség esetén nem javasolt.

Miért hatékony?

Ez az egyetlen technológia, mely a kollagén szintézisét két külön mechanizmussal serkenti, és ennek köszönhetően drasztikusan és hosszan tartó eredményekkel javítja a bőr állapotát. A kezelést követő 3-4. héten a megereszkedett bőr feszesebbé válik, a ráncok elsimulnak, a pórusok szűkebbek lesznek, a bőr ragyogóbb, feszesebb, fiatalosabb lesz. A kezelést azok is bátran vállalhatják, akik aggódnak a fájdalomtól, mert az alkalmazott érzéstelenítő krémmel, még csak annyi kellemetlenséget sem éreznek, mint egy kozmetikai kezelés során.

Kockázat

Gyakorlatilag nincs.

Gyógyulási idő:

A kezelés során tapasztalható bőrpír egy órán belül elmúlik.