Botox kezelés
2017-07-31

Fine Thread Contur (bio-felszívódó szálas arckontúrozás)

Az öregedés egy természetes folyamat, mindenkinél van, kérdés, hogy mikor válik szembetűnővé. A bőr rugalmassága az évek múltával egyre csökken, a ráncok kialakulása elkerülhetetlen. Ez az öregedés természetes velejárója. Ezt a folyamatot leállítani nem tudjuk, de ma már számtalan esztétikai beavatkozás létezik, mellyel üdébb, vonzóbb és nem utolsó sorban fiatalosabb külsőt kapnak a páciensek.

Az esztétika piaca az elmúlt pár évben egyre inkább a minimálisan invazív technikák irányába fordult.
Ma divat üdének és fiatalnak látszani, letagadni 5-10 évet. Az ápolt, fiatalos, szép külső jelentős befolyásolja az egyének énképét és társadalmi kapcsolatait.Bőrünk öregedése, már a 30-as éveinkben elkezdődik, ezért célszerű az életkornak megfelelő kezeléseket időben alkalmazni!

Mi az FTC kezelés?

Egy nem invazív, ebédidőben elvégezhető, fájdalmatlan esztétikai beavatkozás, mely során vékony, rövid, biológiailag felszívódó antimikrobiális szálakat alkalmaznak az arc, nyak, toka és a test egyéb részein. A tűk és a bioszálak mikrosérüléseket okoznak a bőrben, ennek hatására fokozódik a saját sejtek, a kollagén és elasztikus rostok termelődése, melynek hatására a bőr megfiatalodik, anti-aging hatás érvényesül, valamint csökken a természetes öregedési folyamat is.

Ki végezheti a beavatkozást?

Csak orvos, aki megfelelő képzéssel és erről oklevéllel is rendelkezik!

Hogyan hat a kezelés?

A kezelés revitalizáló, bőrmegújító és egyben kontúrozó eljárás, így 3 az 1-ben komplex hatás érvényesül egy kezelés során.

Kinek ajánlott?

Azon hölgyek és urak számára, akiknek még nincs szükségük, vagy még nem szeretnének teljes sebészi face lifting műtétet. 25- 30 éves kortól bárkinek, akik a homlokukon lévő ráncoktól, az arc középső és alsó részén, valamint az áll és a toka területén megereszkedett, laza szövetektől szeretnének megszabadulni. Ideális arclifting -re, nyak, arc középső, alsórészének fiatalítására, szemöldök emelésre, de más testrészek lógó bőrét is karcsúbbá feszesebbé teszi.

Melyek az előnyei?

100% bioanyag alkalmazása. A kezelés gyors, egyszerű, nincs vágás, műtét, így maradandó hegekkel sem jár. Sebészi beavatkozás nélküli lifting eredmény. A korábbi technikákkal szembe itt nem szakadhat el a szál, és nem lehet túlfeszíteni sem! A kezelés ebédidőben is elvégezhető, nincs gyógyulási idő, így a munkából sem esnek ki a páciensek.

Meddig hatékony?

A kezelés után közvetlenül látható hatás még nem a végeredmény! A befűzött szálak 5 hét után bontódnak le, a kollagén rostok 7-8 hét alatt alakulnak ki, így a végleges eredmény 2 hónap után látható. A hatását ezt követően is folyamatosan fejti ki, 1,5-2 év múlva ismételhető

Mennyi időt vesz igénybe?

A kezelés 40-50 percig tart, helyi érzéstelenítő krémmel fájdalommentes beavatkozás, 3 hónap múlva kontroll vizsgálat javasolt, akkor szükség esetén még újabb szálak befűzésével lehet fokozni a hatékonyságot. Az eredmények fokozásához ismételhető 3. és 4. alkalommal is.

Vannak mellékhatások?

Az eljárás nagyon biztonságos, a komplikációk ritkák. Átmeneti duzzanat 3-5 napig tartó kisebb bevérzések előfordulhatnak. A páciens húzó hatást tapasztalhat, illetve érezheti a szálakat is, de ez az érzet idővel elmúlik.

Kombinálható-e más kezelésekkel?

Minden más esztétikai kezeléssel együtt lehet alkalmazni, így lézer, PRP, peelingek, hialuronsav feltöltés, izomrelaxáló kezelés.

Mennyibe kerül az FTC?

Egyénenként változó, a beavatkozás komplexitásától és a felhasznált szálak mennyiségétől függ!

Hírességek, akik az FTC-t választották:

Fiatalodjon műtét nélkül, úgy ahogy a sztárok!
  • Miklósa Erika
  • Pataki Zita
  • Polyák Lilla
  • Judy