Aqualyx zsírolvasztás a legújabb szépség őrület!
Hatékony kezelés a makacs zsírpárnák ellen!

Mi az Aqualyx?

Egy természetes alapanyagú, növényi polimereket tartalmazó mikrozselés oldat, mely a beadás helyén lebontja a zsírsejtek falát. A kiszabaduló zsírsavakat a nyirokrendszer és a vénás rendszer a májba juttatja, ahonnan természetes úton kiürül a szervezetből.

Mikor javasolt?

A kezelés azoknak javasolt, akik a kritikus régiókból a sportolás és diétázás ellenére sem tudnak a makacs zsírpárnáktól megszabadulni, ott, ahol eddig csak a zsírleszívás segített.

Mely régiókban alkalmazható?

Elsősorban a comb külső felszíne, fenék, has, derék, csípő, felkar, toka területe.

Mennyire fájdalmas a kezelés?

Az Aqualyx egy nagyon kíméletes, hatékony, minimális gyógyulási idővel járó beavatkozás. A kezelés elején 1-1 pontba beadott érzéstelenítő injectio jár némi kellemetlenséggel, majd az oldat beadása során enyhe nyomó- , feszítő érzést éreznek a páciensek. Néhány órán keresztül mérsékelt fájdalom lehet, ami másnaptól már csak nyomásérzékenységben nyilvánul meg. A kezelés kb fél órát vesz igénybe.

Milyen mellékhatások várhatóak?

Enyhe nyomásérzékenység, fájdalom, duzzanat, bevérzés lehetséges, de ezek néhány nap alatt megszűnnek.

Mikor nem javasolt?

Terhesség és szoptatás alatt, véralvadásgátló terápia alatt, autommun betegség fenállása esetén.

Hány kezelés szükséges?

Már az első kezelést követően is észlelik a javulást, de a végső eredmény eléréséhez 2-3 alkalommal javasolt az ismétlés. A kezeléseket 3-4 hetente kell ismételni. Természetesen, ha nagyobb mennyiségű zsírszövet van akkor ennél több alkalom is szükséges lehet. 4-5 napig kerülni kell az erős testedzést, erős masszázs kezelést, illetve radiofrekveciós kezelést az érintett régióban. 2 napig nem javasolt a napozás, szoláriumozás, valamint a kozmetikai beavatkozások, amennyiben a toka területét kezelték. Célszerű a kezelés utáni hetekben sok folyadékot fogyasztani. Amennyiben van rá lehetőség,akkor kavitációs UH kezelés lehetséges az 1. és a 3. héten. Javítja a kezelés hatékonyságát a kompressziós ruházat használata.

Az Aqualyx zsíroldó kezelés nem helyettesíti a sportolást, a diétát és a kezelés után a mérleg sem fog látványosan kevesebbet mutatni!